Jak wiadomo w OI w wersji Tour Sport stosuje się ładne zakończenie wydechu + inny tylni zdesio, ale tylko w wersjach benzynowych. Ponieważ bardzo podoba mi się ta końcówka, zastanawiam się czy będzie pasowała do TDI który ma inne zakończenie wydechu i "normalny" zderzak. Czy ktoś już przerabiał ten temat?
Octavia III Combi Style 1,4 TSI 150KM DSG
BMW E38 740iA
Adi20, pytaj kolegę ryhO. on do diesla zakładał specjalne ori końcówki które pełnią rolę wyglądu. spaliny idą normalnie w dół.
Jeżeli chodzi o bardziej agresywne przerobienie to ja u siebie obciąłem te wygięte końcówki dospawałem przedłużkę i wyprowadziłem na 2 końcówkach chromowanych.
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
deespe, według mnie z końcówek musi lecieć czarny dymek. Dziwnie to wygląda jak w dizlu ładnie błyszczą końcówki a dym wli do dołu. Do mnie to nie przemawia, więc chyba będzie trzeba zrobić podobnie jak u Ciebie
BMW E38 740iA
aha i co jest dobre że tłumik jest tak osadzony że jak wypuścisz prosto końcówki to wpasują się idealnie 1,5 pod zderzak więc nie trzeba go dożynać....
miłego dłubania...
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Ja chciałem chociaż obciąć końcówki i założyć takie chromy np . Ultera(rury w dół tylko chrom) tylko tam jest jakś dziwna średnica i to chyba nie podejdzie.
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
aha i co jest dobre że tłumik jest tak osadzony że jak wypuścisz prosto końcówki to wpasują się idealnie 1,5 pod zderzak więc nie trzeba go dożynać....
miłego dłubania...
już zrobione - końcówki wydechu (te skierowane do dołu) ucięte i założone dwie okrągłe chromowane miloteca. Wygląda naprawdę ładnie, tylko pewnie będzie trzeba często je czyścić ze spalin :lol:
BMW E38 740iA
Komentarz